Elektronik Malzeme ve Cihaz Satışı Yapan Siteler

Aşağıdaki siteler yurtiçine elektronik malzeme ve cihaz satışı yapan ve Google araması ile bulduğum sitelerdir.

Uygun olduğunu düşündüğüm bazı siteleri ekledim, bazılarını ise açıkçası çok gözüm tutmadığı için eklemedim. Tüm bu nedenlerle, tam bir liste olduğunu iddia edemem, eksikler ve gözümden kaçmış siteler olabilir. Yorum kısmında belirtirseniz, bu siteleri de listeye ekleyebilirim.


Lütfen dikkat : Burada verdiğim siteler, hiçbir şekilde tavsiye niteliğinde değildir. 1-2 tanesi dışında, sitelerin pek çoğunu denemedim, alışveriş yapmadım. Güvenlikleri, teslimatları, müşteri hizmetleri gibi konularda bir şey söylemem mümkün değil. Aralarında sorun yaşandığını bildiğiniz siteler varsa, lütfen onları da bana bildirin.

Altınkaya : Elektronik cihazlar için her türlü kutu üreten firmanın sitesinde aynı zamanda satış da yapılıyor. Çok çeşitli aksesuarlar ve pil kutuları da mevcut.

Antenci : Daha çok uydu antenleri, uydu alıcıları ve ilgili aksesuarlarda uzmanlaşsa da, başka elektronik malzemeler de bulunabiliyor.

Arkotek ElektronikElektronik parçalar ve diğer malzemeler.

Bluemavi : Elektronik parçalar, kitler, el aletleri, ölçü aletleri ve diğer malzemeleri bulabileceğiniz kapsamlı bir site.

Direnç.netElektronik parçalar ve diğer malzemeleri bulabileceğiniz oldukça kapsamlı bir site.

Dorukan StoreElektronik parçalar ve diğer malzemeler.

ElektroDepo : "Türkiye'nin en geniş kapsamlı elektronik ürün sitesi" olarak kendi tanıtımlarını yapıyorlar. Gerçekten de geniş bir ürün yelpazesi var.

ElektrovadiEğitim setleri, test ve ölçüm cihazları, teknik yayınlar, elektronik malzeme, lehimleme sistemleri, güç kaynakları.

Farnell : Farnell güvenilir bir uluslararası distribütör. İngilizce sitenin çevirisi ile biraz karışık bir Türkçe site olmuş. Araya İngilizce açıklamalar da giriyor. Sipariş vermeden önce "Türkiye Distribütörümüz" bağlantısına tıklayıp, oradaki açıklamalara bakmakta fayda var.

Kartal Otomasyon : Bu da elektronik parçalar ve diğer malzemeleri bulabileceğiniz oldukça kapsamlı bir site.

Merter Elektronik : Uydu sistemleri, oto ses ve görüntü sistemleri, trafo, elektronik malzeme, uydu alıcıları, güvenlik sistemleri, TV kumandaları, güneş enerjisi sistemleri ile ilgili malzemeler.

Protel : Fiber optik ürünleri, kablolar, konnektörler, uydu TV ürünleri, havya ve lehimleme, test ve ölçüm cihazları ve diğerleri satılıyor.

Robitshop : Robotik, geliştirme kartları, sensörler, ekipmanlar, devre elemanları ve fazlasını bulabilirsiniz.

Robotistan : Robotik ile ilgili her türlü parçanın satışı yapılıyor.

Turus ElektronikElektronik parçalar ve diğer malzemeler.

Yıldırım Elektronik : Farnell'in Türkiye distribütörü (Farnell'e bakınız)
Elektronik Malzeme ve Cihaz Satışı Yapan Siteler Elektronik Malzeme ve Cihaz Satışı Yapan Siteler Reviewed by Fırat Tarman on Eylül 19, 2014 Rating: 5

1 yorum:

  1. Bence https://www.robolinkmarket.com/ göz ardı etmemek gerek

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.